Купи календар, помогни да съхраним историческите тролеи!

Скъпи приятели,

представяме на Вашето внимание нашия календар за 2017 година:

За пръв път календарът е на цели 12 страници + корица, размер 31 х 44 см, като сме подбрали най-естетичните снимки на превозни средства от градския транспорт в София, публикувани във forum.gtsofia.info през изминалата година. Цената на календара е 20 лева, като със закупуването на всеки календар Вие подпомагате нашата кампания за съхраняване на трите исторически тролейбуса – DAC-Чавдар 317 ETr; GMC- BBC HR150G и Шкода 9 Tr. Всички средства от продажбата на календарите ще отидат за тяхното спасяване под формата на дарение. Именно затова цената е малко по-висока от обичайната, но сме сигурни, че вие, феновете на градския транспорт, ще оцените нашите усилия да съхраним тролейбусната ни история. Тук може да видите всичките 12 страници от календара:

  

Каледарът предстои да излезе от печат на 29. декември 2016 г. Тъй като бройката календари е ограничена, молим желаещите да закупят календар да пишат на нашия е-mail: office@bgtransport.org, или в нашата фейсбук страница: https://www.facebook.com/bgtransport.org/  като коментар или съобщение до нас. Ние ще се свържем с Вас, за да уточним време и място на предаването. Извън София е възможно да го пратим по куриер с наложен платеж и доставка за сметка на получателя. При необходимост може да се свържете с нас на тел. 0899 678 224 – Васил Василев.

Надяваме се календарът да ви хареса и да ви носи късмет през 2017 година!

Коментари

Историческите тролеи

Кампанията „Да запазим тролейбусната история на България“ е инициатива на Сдружение „Градски транспорт и инфраструктура“, в сътрудничество със „Столичен Електротранспорт“ ЕАД за откупуване, реставрация и пускане в движение на исторически тролейбуси, които са част от историята на градовете в България.