До работа с колело

Публикувана на 07.05.2014 10:45 от Цанко Симеонов

В подкрепа на кампанията на "Велоеволюция" за придвижване до работа с колело публикуваме препратка към официалната страница на сдружението. 

Tази година отново ни предстои да погледнем на придвижването с колело по практичен начин, а именно колко го използваме в ежедневието си. “Велоеволюция” обявява месец май 2014 за месец за ходене на работа* с колело в България!

Ти ходиш ли на работа с колело? Да!? – значи си един от нас – многото градски велосипедисти. Покажи ни че си ти и че караш колелото си редовно, като влезеш в сайта на кампанията “До работа с колело” и споделиш разстоянията, които изминаваш всеки ден. Регистрацията за участие в кампанията ще е активна от 1 до 31 май 2014 г. За да влезеш в сайта можеш да използваш твоя Facebook или Gmail профил. От сайта на кампанията ще разбереш къде се намираш в класациите на велосипедистите придвижващи се до работа с колело в своя град/село и в страната. В края на кампанията – 31 май 2014 г. на традиционното велосипедно шествие в София ще отличим най-велосипедните работещи в България :-)

 

Повече информация може да намерите тук.