Купи календар, помогни да съхраним историческите тролеи!

Публикувана на 16.11.2017 08:39 от Васил Василев

Скъпи приятели,

 

представяме на Вашето внимание нашия календар за наближаващата 2018 година:

 

 

 

 

Календарът се състои от 12 страници + корица, размер 31 х 44 см, като сме подбрали най-естетичните снимки на превозни средства от градския транспорт в София, публикувани във forum.gtsofia.info през тази година. Повечето от тях отразяват и събития, свързани с градския ни транспорт, случили се през отминаващата 2017 година.

Цената на календара отново е 20 лева, като със закупуването на всеки календар Вие подпомагате нашата кампания за съхраняване на трите исторически тролейбуса - DAC-Чавдар 317 ETr; GMC- BBC HR150G и Шкода 9 Tr. Всички приходи от продажбата на календарите ще отидат за тяхното спасяване под формата на дарение. Вие вече успяхте да подпомогнете кампанията ни, със закупуването на календари за настоящата 2017 година. По този начин бяха събрани близо 350 лева и така допринесохте за откупуването и съхраняването на последния оцелял DAC-Чавдар 317 ETr!

Вярваме, че с Ваша помощ ще успеем да съхраним и останалите 2 исторически тролейбуса - Шкода 9 Tr и GMC- BBC HR150G!

 

Тъй като бройката календари е ограничена, молим желаещите да закупят календар да пишат на нашия е-mail: office@bgtransport.org, или в нашата фейсбук страница: https://www.facebook.com/bgtransport.org/  като коментар или съобщение до нас. Ние ще се свържем с Вас, за да уточним време и място на предаването, в рамките на София. Ако нямате възможност да го получите лично от нас, можем да Ви го изпратим по куриер с наложен платеж и доставка за сметка на получателя, на посочен от Вас адрес или куриерски офис. При необходимост може да се свържете с нас на тел. 0899 678 224 - Васил Василев.

 

Надяваме се календарът да ви хареса и да ви носи късмет през новата 2018 година!